TUINHUISJES.NET
ALLE TUINHUISJES VAN NEDERLAND OP 1 SITE!
GROOTSTE AANBOD - PERSOONLIJK ADVIES - LAAGSTE PRIJZEN
home | tuinhuisjes | blokhutten | carports&chalets | kinder speeltoestellen | ** TUINHUISJES CATALOGUS ** | contact
 
   GROOTSTE AANBOD   PERSOONLIJK ADVIES  LAAGSTE PRIJZEN   SNELLE LEVERING  
 

 

Tuinhuisjes.net: Tuinhuis website

  Tuinhuisjes
  tuinhuis kwaliteit
  tuinhuis typen
  tuinhuisjes daken
  houtsoorten
 

Tuinhuisjes


Tuinhuisjes zijn er in alle soorten en maten. Elk tuinhuis kan voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Zowel voor opslagruimte als voor gastenverblijf, loungeplek, sauna of om er lekker te kunnen dineren in uw eigen tuin. Het tuinhuis is helemaal aan te passen op uw tuin en naar uw smaak.

 

tuinhuis kwaliteit


Tuinhuisjes.net is importeur van kwalitatief hoogstaande tuinhuizen. Wij verkopen rechtstreeks aan particulieren. Onderstaand kunt u alles lezen over de verschillende tuinhuisjes die wij te bieden hebben. Hier zult u informatie vinden over de verschillende soorten hout, daken, vormen, maten en mogelijkheden.

 

tuinhuis typen


De verschillende type tuinhuisjes variŽren in afmetingen. Zowel de breedte als de hoogte en de lengte variŽren zoveel dat er altijd wel een maat tussen moet zitten die voor u geschikt is.

Vaak hebben mensen een bepaald beeld van een tuinhuis. Ze weten niet dat er zoveel varianten verkrijgbaar zijn. Het standaard beeld van een tuinhuis is een vierkant huisje dat in een hoekje van de tuin staat. Dit is uiteraard ook een tuinhuis. Alleen zijn we zo snel ontwikkeld dat we steeds meer leuke verschillende hebben ontwikkeld. Als eerste zijn er verschillende vormen. Een vierkante zoals bij vele bekend, maar ook rechthoekige, ronde, 6-hoekige, 8-hoekige en een hoekmodel. Als tweede heb je ook nog verschillende aanbouwen aan een tuinhuis. Hierbij moet u denken aan een veranda of een verhoging. Dit geeft een klassieke en luxe uitstraling. Bovendien is het heerlijk om daar een hapje en een drankje te nuttigen in de zomer.

 

tuinhuisjes daken


Ook daken zijn er in verschillende varianten. Het begint bij het bepalen van de vorm. Wilt u graag een puntdak of toch liever een plat dak. Ook hebben wij hier een combinatie van. Hierbij moet u denken aan een plat dak dat schuin geplaatst word. Het is dus als het ware een half punt dak. Wanneer u voor een puntdak kiest is er nog een leuke manier om deze nog mooier te maken. Zo hebben wij de afdekkap met messing bol. Hiermee geeft u extra flair aan uw tuinhuis. Daarna gaat u nadenken over de kleur en het materiaal.

De verschillende soorten materialen zijn:

 • Dakpanprofielplaten
 • dakshingles (recht en in de vorm van een beverstaart)
 • dakfolie en dakleer.
 • Elk materiaal kent zijn eigen voordelen:

 • Dakpanprofielplaten: het lijkt op doorgaans gebruikte dakpannen, ze zijn erg licht, ze zijn snel en makkelijk te monteren.
 • Dakshingles: dit is een van de meest gebruikte dakbedekking. Dit komt door het uiterlijk, de eenvoud van de montage, de vele variatie aan kleuren, weersbestendig, werken dempend wanneer er hagel of regen op valt en ze zijn in verschillende figuren te verkrijgen.
 • Dakfolie: dit is geschikt voor een plat dak. Deze folie droogt niet uit of vertoont na verloop van tijd geen barstjes. Zowel in de zomer als in de winter blijft deze folie er goed uitzien. Het is eenvoudig in gebruik en het hele jaar door beloopbaar.
 • Dakleer: dit materiaal wordt door middel van branden bevestigd. Dit is niet heel milieuvriendelijk maar zorgt er wel voor dat het zo goed aansluit dat er geen druppel water onder komt. Wanneer je dakleer bevestigd met spijkers maakt u gaten in het leer en zal het gaan lekken. Wij raden dus aan om het vast te branden.

  u hierboven gelezen heeft zijn er genoeg mogelijkheden om tot uw droomtuinhuis te komen. Mocht u interesse hebben in onze tuinhuisjes kijkt u dan vooral even rond op deze website. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebt kun u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar.. of te mailen naar ..

 • houtsoorten


  Houtsoorten Niet alleen zijn er verschillende soorten houtdikte, houtkleuren maar ook verschillende manieren van het behandelen van het hout. De dikte van het hout verschilt van 19mm tot 70mm. Hierin is het belangrijk dat u rekening houd met waar het huisje voor gaat dienen. Wanneer het voor een gastenverblijf dient is het slimmer om een wat dikker en geÔsoleerder hout te gebruiken.

  Het hout moet uiteraard ook verzorgd worden. Dit wordt doorgaans gedaan met beits/olie. Elk type beits heeft een ander effect op het hout. Je kunt zowel een donkere als juist een lichte tint creŽren. Om het proces van aanbrengen te vergemakkelijken is er een elektrische verfspuit. Hiermee brengt u de beits gelijkmatig en simpel aan op het hout.

   

  Terug naar Tuinhuisjes.net >>

   

   
   

  Best verkocht
  Bekijk hiernaast onze best lopende producten
  Tuinhuis Helsinki
  Kirsten Blokhut
  Tuinhuis Vera
  Tuinhuis Cyprus
  Tuinhuisje Carolien
  Tuinhuis Michelle
  Blokhut Prima
  Tuinhuis Dorum
  Tuinhuis Cape Brook
  White River
  Daniel
  Tuinhuis Caroline
  blokhut Hypermodern

  Tuinhuisjes.net ® - contact - T: 0031 (0) 412 69 00 95 - F: 0031 (0) 412 627 229- E:info@tuinhuisjes.net - BTW: 8181.65.194.B01 - KVK: 171.795.32