TUINHUISJES.NET
ALLE TUINHUISJES VAN NEDERLAND OP 1 SITE!
GROOTSTE AANBOD - PERSOONLIJK ADVIES - LAAGSTE PRIJZEN
home | tuinhuisjes | blokhutten | carports&chalets | kinder speeltoestellen | ** TUINHUISJES CATALOGUS ** | contact
 
   GROOTSTE AANBOD   PERSOONLIJK ADVIES  LAAGSTE PRIJZEN   SNELLE LEVERING  
 

 

Tuinhuisjes.net: Blokhutten

  blokhutten
  blokhutten kwaliteit
  houtsoorten
  blokhut daken
  mogelijkheden
 

Blokhutten


Blokhutten zijn uitermate geschikt al gastenverblijf of als opbergruimte. U creŽert een eigen vakantiegevoel door een blokhut. Deze is uiteraard niet alleen voor achter in de tuin maar kunt u ook laten plaatsen op bijvoorbeeld een weiland. Hierdoor komt het gevoel van vrijheid natuurlijk helemaal naar voren. Blokhutten zijn dus uitermate geschikt voor het creŽren van een gevoel om even lekker weg te zijn van huis. Daarnaast kunt u er ook spullen in bergen wat uiteraard ook erg handig is.

 

Blokhutten kwaliteit


Tuinhuisjes.net is importeur van kwalitatief hoogstaande tuinhuizen. Wij verkopen rechtstreeks aan particulieren. Onderstaand kunt u alles lezen over de verschillende blokhutten die wij te bieden hebben. Hier zult u informatie vinden over de verschillende soorten hout, daken, vormen, maten en mogelijkheden.

Houtsoorten Niet alleen zijn er verschillende soorten houtdikte, houtkleuren maar ook verschillende manieren van het behandelen van het hout. De dikte van het hout is standaard 28mm. Hierin is het belangrijk dat u rekening houd met waar het huisje voor gaat dienen. Wanneer het voor een gastenverblijf dient is het slimmer om het goed te isoleren. Dit kunt u ook doen door een dubbele beraming te kiezen. Het hout moet uiteraard ook verzorgd worden. Dit wordt doorgaans gedaan met beits/olie. Elk type beits heeft een ander effect op het hout. Je kunt zowel een donkere als juist een lichte tint creŽren. Om het proces van aanbrengen te vergemakkelijken is er een elektrische verfspuit. Hiermee brengt u de beits gelijkmatig en simpel aan op het hout.

 

tuinhuisjes daken


Ook daken zijn er in verschillende varianten. Het begint bij het bepalen van de vorm. Wilt u graag een puntdak of toch liever een plat dak. Ook hebben wij hier een combinatie van. Hierbij moet u denken aan een plat dak dat schuin geplaatst word. Het is dus als het ware een half punt dak. Wanneer u voor een puntdak kiest is er nog een leuke manier om deze nog mooier te maken. Zo hebben wij de afdekkap met messing bol. Hiermee geeft u extra flair aan uw tuinhuis. Daarna gaat u nadenken over de kleur en het materiaal.

De verschillende soorten materialen zijn:

 • Dakpanprofielplaten
 • dakshingles (recht en in de vorm van een beverstaart)
 • dakfolie en dakleer.
 • Elk materiaal kent zijn eigen voordelen:

 • Dakpanprofielplaten: het lijkt op doorgaans gebruikte dakpannen, ze zijn erg licht, ze zijn snel en makkelijk te monteren.
 • Dakshingles: dit is een van de meest gebruikte dakbedekking. Dit komt door het uiterlijk, de eenvoud van de montage, de vele variatie aan kleuren, weersbestendig, werken dempend wanneer er hagel of regen op valt en ze zijn in verschillende figuren te verkrijgen.
 • Dakfolie: dit is geschikt voor een plat dak. Deze folie droogt niet uit of vertoont na verloop van tijd geen barstjes. Zowel in de zomer als in de winter blijft deze folie er goed uitzien. Het is eenvoudig in gebruik en het hele jaar door beloopbaar.
 • Dakleer: dit materiaal wordt door middel van branden bevestigd. Dit is niet heel milieuvriendelijk maar zorgt er wel voor dat het zo goed aansluit dat er geen druppel water onder komt. Wanneer je dakleer bevestigd met spijkers maakt u gaten in het leer en zal het gaan lekken. Wij raden dus aan om het vast te branden.

  u hierboven gelezen heeft zijn er genoeg mogelijkheden om tot uw droomtuinhuis te komen. Mocht u interesse hebben in onze tuinhuisjes kijkt u dan vooral even rond op deze website. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebt kun u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar.. of te mailen naar ..

 • Mogelijkheden


  Er zijn een aantal mogelijkheden om uw blokhut nog meer een vakantielook te geven. Hierbij moet u onder andere denken aan een overkapping aan de zijkant van een chalet. Dit heeft een uiterlijk van een veranda. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze aan uw blokhut te plaatsen. Voor alle mogelijkheden kijkt u vooral even rustig rond op de site. Ook is er een mogelijkheid om de keuze te maken tussen een vaste deur en een schuifdeur. Wij raden u wel aan om de schuifdeuren alleen te gebruiken wanneer uw blokhut op een veilige plek staat. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan de achtertuin. De vaste deuren kunnen beter op slot gezet worden en kunt u de blokhut met een geruster hart achter laten. Toch geven de schuifdeuren een mooier effect aan uw blokhut. Wanneer ze open staan combineer je buiten meer met binnen. Dit komt omdat je geen deuren meer open ziet staan. Die geeft een open gevoel. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden met betrekking tot beplanting en andere versieringen van uw blokhut. Kijkt u voor tips en ideeŽn even rustig rond op onze site. Contact Zoals u hierboven gelezen heeft zijn er genoeg mogelijkheden om tot uw droomtuinhuis te komen. Mocht u interesse hebben in onze tuinhuisjes kijkt u dan vooral even rond op deze website. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebt kun u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar.. of te mailen naar ..

   

  Terug naar Tuinhuisjes.net >>

   

   
   

  Best verkocht
  Bekijk hiernaast onze best lopende producten
  Tuinhuis Helsinki
  Kirsten Blokhut
  Tuinhuis Vera
  Tuinhuis Cyprus
  Tuinhuisje Carolien
  Tuinhuis Michelle
  Blokhut Prima
  Tuinhuis Dorum
  Tuinhuis Cape Brook
  White River
  Daniel
  Tuinhuis Caroline
  blokhut Hypermodern

  Tuinhuisjes.net ® - contact - T: 0031 (0) 412 69 00 95 - F: 0031 (0) 412 627 229- E:info@tuinhuisjes.net - BTW: 8181.65.194.B01 - KVK: 171.795.32