TUINHUISJES.NET
ALLE TUINHUISJES VAN NEDERLAND OP 1 SITE!
GROOTSTE AANBOD - PERSOONLIJK ADVIES - LAAGSTE PRIJZEN
home | tuinhuisjes | blokhutten | carports&chalets | kinder speeltoestellen | ** TUINHUISJES CATALOGUS ** | contact
 
   GROOTSTE AANBOD   PERSOONLIJK ADVIES  LAAGSTE PRIJZEN   SNELLE LEVERING  
 

 

Tuinhuisjes.net: Tuinhuis website

  Carports
  Carport Formaat
  Carport daken
  Carport mogelijkheden
 

Carports


Iedereen is voorzichtig met zijn of haar auto. Je wilt dat je auto zo lang mogelijk mooi blijft. Maar het allerbelangrijkste is wanneer hij er schoon en glimmend uitziet. Hier kan een carport uiteraard niet voor zorgen. Ze kunnen er wel voor zorgen dat uw auto zo lang mogelijk schoon blijft en de glans behoud. Auto’s zijn zeer gevoelig voor de zon, dit kan de glans van uw auto doen vervagen. Wanneer u uw auto elke keer onder een carport of in een garage zet verkleint u deze kans. Een carport is uiteraard ook voor andere vervoersmiddelen uitermate geschikt. Wanneer u uw fiets of scooter voor de regen wilt verschuilen, is een carport hier erg handig voor. Carports worden al sinds 1909 gebruikt, wanneer schaft u er een aan? Onderstaand kunt u alles lezen over wat u nodig dient te weten voor de aanschaf van een carport. Hierbij moet u net als bij Tuinhuisjes denken aan de hoogte, breedte en lengte opties en de mogelijkheden in en om een carport zoals bijvoorbeeld een tuinhuis of blokhut.

 

Carport Formaat


Als eerste moet u bepalen of de carport voor één auto gebruikt gaat worden. Wanneer dit het geval is, is de meest voor de hand liggende keuze een carport van: 300x500x260. Is de carport nodig om 2 auto’s af te schermen moet u meer denken richting: 600x500x260. Afhankelijk van hoe groot uw auto of auto’s zijn uiteraard. Wanneer u de carport voor een auto met een ander voertuig (fiets, scooter of motor) wilt gebruiken kunt u er uiteraard altijd voor kiezen een tussen maat te pakken.

 

carport daken


Er zijn verschillende varianten van carports. U moet hierbij denken aan een puntdak met dakshingles of dakleer. De platte variant van het dak bied meer mogelijkheden. Hierbij kunt u kiezen of licht doorlatende kunststof op uw dak. Dicht geeft een mooi effect bij verschillende weersomstandigheden. Wanneer u toch het dak liever dicht heeft kan dit uiteraard ook. Bij een plat dak moet u wel rekening houden met afvoer van het regenwater. Hier heeft u geen last van wanneer u een schuin dak neemt. De dakgoten zijn er in alle maten te verkrijgen. U kunt wel kiezen of u een rond of een hoekig model wilt. Vaak stemmen mensen dit af op de dakgoot van het huis waar de carport bij komt te staan.

 

mogelijkheden


U wilt natuurlijk zo optimaal mogelijk gebruik maken van uw carport. Dit is het mooist wanneer het helemaal op uw huis is afgestemd. Wanneer u een donker huis heeft is het soms niet zo mooi om een lichte houtsoort te gebruiken. U kunt er dan voor kiezen het hout te verven of te beitsen.

Natuurlijk is het nog veel mooier als het ook bij uw tuin past. Daarom geven wij u hierbij een aantal tips om uw carport nog beter uit te laten komen. Wanneer u de zijkanten van de carport dicht beplant creëert u extra privacy. Dit geeft niet alleen een mooiere uitstraling maar bied ook meer veiligheid. Mensen kunnen niet exact zien wat u onder uw carport heeft staan. Wanneer u beide zijde zou dicht timmeren met hout of ander materiaal wordt het een garage. Is dit toch wat u zoekt kijkt u dan gerust rond naar garages. Echter is het veel natuurlijker en mooier wanneer u in plaats van een wandje een aantal planten gebruikt voor beschutting. Hierbij moet u wel opletten met het dak dat u besluit te nemen. Wanneer u namelijk voor een schuin dak kiest krijgen de planten, met regen, te veel water. Een oplossing hiervoor is een dakgoot aanleggen. Zo kunt u ook het regenwater opvangen en de planten hiermee water geven wanneer het niet regent.

Zoals u wellicht al door heeft is er een platina aan mogelijkheden wat betreft carports. Hierbij hoeft u alleen uw smaak te gebruiken om tot een geweldige creatie te komen.

Terug naar Tuinhuisjes.net >>

 

 
 

Best verkocht
Bekijk hiernaast onze best lopende producten
Tuinhuis Helsinki
Kirsten Blokhut
Tuinhuis Vera
Tuinhuis Cyprus
Tuinhuisje Carolien
Tuinhuis Michelle
Blokhut Prima
Tuinhuis Dorum
Tuinhuis Cape Brook
White River
Daniel
Tuinhuis Caroline
blokhut Hypermodern

Tuinhuisjes.net ® - contact - T: 0031 (0) 412 69 00 95 - F: 0031 (0) 412 627 229- E:info@tuinhuisjes.net - BTW: 8181.65.194.B01 - KVK: 171.795.32