TUINHUISJES.NET
ALLE TUINHUISJES VAN NEDERLAND OP 1 SITE!
GROOTSTE AANBOD - PERSOONLIJK ADVIES - LAAGSTE PRIJZEN
home | tuinhuisjes | blokhutten | carports&chalets | kinder speeltoestellen | ** TUINHUISJES CATALOGUS ** | contact
 
   GROOTSTE AANBOD   PERSOONLIJK ADVIES  LAAGSTE PRIJZEN   SNELLE LEVERING  
 

 

Tuinhuisjes.net: Speeltoestellen

  Speeltoestellen
  Accessoires
  Bevestiging
 

Speeltoestellen


Kleine kinderen vinden het heerlijk om te ravotten. Het is natuurlijk het meest ideaal wanneer dit in uw eigen achtertuin kan. Een oogje in het zeil houden. De ideale oplossing voor u en uw kinderen is dan een speeltoestel. Er zitten meerdere mogelijkheden op 1 toestel. Hierbij moet u denken aan een schommel, glijbaan, klimwandjes en nog veel meer. Onderstaand kunt u alles te weten komen over de verschillende mogelijkheden van speeltoestellen. Zo hopen wij samen met u een ideaal speeltoestel of tuinhuis voor u te vinden.

 

accessoires


De toestellen zijn met verschillende accessoires te verkrijgen. Hierbij kunt u denken aan een schommel en een glijbaan. Echter is het aanbod veel groter. Er zijn honderden manieren om uw toestel in te delen met de accessoires. Voor de gehele collectie kijkt u rustig even rond op onze Tuinhuisjes site, waar meer dan 50 verschillende accessoires op staan. Een aantal hiervan zijn: autobandschommel, duo seat schommel, kabelbaan, veerdier en een trapeze. Alle accessoires zijn los te verkrijgen. Mocht u nog een keer willen veranderen van speeltoestel zijn deze gemakkelijk los te bestellen. Bovendien zijn de 100% veilig. Dit is uiteraard een belangrijk aspect wanneer het om uw kinderen gaat.

 

bevestiging


De toestellen worden geleverd als bouwpakket inclusief alle bevestigingsmaterialen. Ze zijn gemakkelijk te in elkaar te zetten. Bovendien zijn de accessoires handig te bevestigen. Wanneer u bijvoorbeeld een schommel heeft aangeschaft zijn er verschillende mogelijkheden deze te bevestigen. U kunt kiezen uit een doorboorhaak, deze gaat door de balk heen waardoor de pin niet duidelijk in het zicht is.

Daarnaast kunt u ook nog voor een kunststof bus kiezen, deze bevestigd u om de paal heen en hoeft u alleen aan de onderkant vast te maken. Voor zowel een ronde balk als voor een vierkante balk zijn deze opties uitermate geschikt. Alle schroeven en buiten zijn uiteraard gemakkelijk af te dekken met bolt caps, zoals ze genoemd worden. Dit zijn kapjes die over uitstekende delen, waar u kind zich aan kan bezeren, worden bevestigd. Ook raden wij u aan handgrepen aan te schaffen. Hierdoor kunnen kinderen zich gemakkelijk en snel vastgrijpen wanneer ze dreigen te vallen of om wanneer ze ergens op willen klimmen.

 

Terug naar Tuinhuisjes.net >>

 

 
 

Best verkocht
Bekijk hiernaast onze best lopende producten
Tuinhuis Helsinki
Kirsten Blokhut
Tuinhuis Vera
Tuinhuis Cyprus
Tuinhuisje Carolien
Tuinhuis Michelle
Blokhut Prima
Tuinhuis Dorum
Tuinhuis Cape Brook
White River
Daniel
Tuinhuis Caroline
blokhut Hypermodern

Tuinhuisjes.net ® - contact - T: 0031 (0) 412 69 00 95 - F: 0031 (0) 412 627 229- E:info@tuinhuisjes.net - BTW: 8181.65.194.B01 - KVK: 171.795.32